Svensexa Jönköping

Ska ni fira svensexa i Jönköping? Då har ni kommit rätt!

Paintball är verkligen en perfekt aktivitet för svensexan. Det är en rolig och spännande upplevelse som garanterar att alla deltagare har en minnesvärd tid tillsammans. Här är några skäl till varför paintball är en så bra aktivitet för svensexan:

För det första är paintball en utmanande och rolig aktivitet som ger alla deltagare en chans att släppa loss och ha kul. Det är ett sätt att uppleva en spännande adrenalinrush och känna sig som en riktig krigare.

För det andra är paintball ett utmärkt sätt att ge brudgummen en oförglömlig sista dag som ungkarl. Genom att ge honom en rejäl dos av färg kommer han att känna sig extra uppskattat och förberett inför äktenskapet. Det kommer garanterat att bli många skratt och goda minnen för (nästan) alla inblandade.

Vi flera roliga upplägg för svensexor där vi sätter brudgummen i centrum. För att läsa mera om uppläggen kan du scrolla vidare på sidan. Vi ger också tips och råd för hur man kan göra upplevelsen ännu mer minnesvärd för brudgummen.

På A6 Paintballpark har vi allt du behöver för en lyckad svensexa, så tveka inte att kontakta oss för att boka din nästa svensexa.

För att boka kan ni klicka här!

Gatlopp

Gatlopp är en klassiker när det kommer till svensexa.

Det hela går ut på att ni står placerade i led på banan medans brudgummen får springa från och A till B och hela gänget pepprar på brudgummen. Det har varit väldigt uppskattat från alla deltagare. Brudgummen brukar uppskatta en high five och ett “good job” efteråt. Vi kan såklart filma ert gatlop, se längre ner på sidan så kan ni se hur det ser ut!

Eller kika på vår Instagram konto.

One man shit show

Denna aktivitet är när ni vill överraska brudgummen när han anar det som minst. Det hela går ut på att brudgummen blir instruerat inför matchen att han ska springa så långt upp i mitten som möjligt och att sina lagkamrater är precis bakom honom. Det han inte vet är att motståndlaget är med på det och inväntar signal från brudgummenslag att alla ska börja peppra på honom. Då han står i mitten av banan är det bra chans att alla får klämma iväg några träffar på honom.

Stand the line

Vill ni ge chansen att brudgummen att dela ut lite stryk innan det blir hans tur?
Vi ställer ut er på banan på led med ryggen mot brudgummen, han får 3 sekunder att skjuta er i ryggen. Efter det får ni vända på er och skjuta på honom medans han springer till en angiven punkt som är hans safepoint. Springer han förbi punkten så det över och alla behöver sluta skjuta.

Mycket roligt!