Letar ni efter paintball i Jönköping? Då har hittat rätt!

För att ni ska ha som roligast så rekommenderar vi att ni är en grupp på minst 8 personer. Speltiden varierar mellan 1-3 timmar.

Rekommenderad ålder: från 13 år och uppåt. För yngre har vi även barnpaintball.

Vi har instruktörer med flera års erfarenhet av paintballspel och paintballsäkerhet som hjälper er att få ett så bra och skräddarsytt spel som möjligt.

Personer under 18 år måste ha ett skriftligt intyg från målsman och alla under 16 måste ha målsmans sällskap. Allt spel sker dock på egen risk och vi tar ej ansvar för eventuella skador.

Medtag egna kläder. t.ex. träningsoverall och ett par bra skor som ni kan springa i. Undvik ljusa plagg. Färgen i kulorna är vattenlöslig men kan “färga” kläderna om de inte tvättas samma dag.

Alla besök i parken inkluderar:

– Säkerhetsgenomgång

– Visning av banan

– Matcher, lag mot lag

– Avslutande matcher (man är ute när man har slut på skott, inte när man är träffad. Så kallad respawn match.)

– Gruppfoto

Det går utmärkt att betala med kort eller swish.

Priser

Standardpaketet 230 kr/pers:

Här ingår markör, mask, overall och drivgas samt ca 100 bollar. Kunnig personal som hjälper er att komma igång med spelet. Självklart har vi en obligatorisk säkerhetsgenomgång.

Deluxepaket 380 kr/pers:

Här ingår markör, mask, overall och drivgas samt ca 500 bollar. Du sparar 50 kr!

Ultrapaket 490 kr kr/pers:

Här ingår markör, mask, overall och drivgas samt ca 700 bollar. Du sparar 100 kr!

Extra boll

100 st 60 kr:

500 st 200 kr:

För dig som vill köpa mer boll än de som ingår i grundpaketet.

Vi tar kort och swish betalning.

Klicka här för att boka.

Avbokning

Avbokning sker minst 7 dagar innan spelning. Om inte detta sker faktureras 50% av startavgiften (230 kr gånger antal bokade gäster) på gruppen. Vid avbokning samma dag som spelningen faktureras 100% (230 kr gånger antal bokade gäster), samma om man inte dyker upp vid bokat tid. Avbokning sker via mail info@a6paintball.se. Spelningen är inte avbokat fören vi bekräftar detta via mail.

Målsman godkännande

För att barn under 18 år ska få spela krävs att föräldrar godkänner aktiviteten. Personen som bokar spelningen får via bekräftelsemailet en länk som ska delas vidare till alla deltagare. Via länken kan alla fylla i uppgifterna om sina barn och godkänna våra villkor.

Alla som spelar måste fylla i avtalet.