Är det dags för företagsevent? Kanske personalfest, sommarfest, höstfest, riktigbraförsäljningfest eller varför inte bara få komma ut med personalen på en riktig rolig aktivitet?

Då har ni kommit rätt! Paintball är en rolig och spännande aktivitet som kan vara perfekt för företagsutmaningar och teambuilding. Om du letar efter en unik och minnesvärd aktivitet för dina anställda, är A6 Paintballpark ett utmärkt val.

Här är några skäl till varför ni bör boka en tid på A6 Paintballpark:

• Främja teamwork och samarbete – Paintball är en aktivitet som kräver samarbete och kommunikation för att lyckas. Genom att spela paintball tillsammans, kan dina anställda utveckla sina färdigheter i att arbeta tillsammans och stärka banden inom teamet.

• Utmana dina anställda – Paintball är en utmanande aktivitet som kräver strategiskt tänkande och kreativ problemlösning. Att spela paintball så kan dina anställda utveckla sin förmåga att tänka utanför boxen och hitta nya sätt att lösa problem.

• Förbättra kommunikationen – Paintball kräver att spelarna kommunicerar med varandra för att lyckas. Genom att spela paintball tillsammans, kan dina anställda lära sig att kommunicera mer effektivt och utveckla bättre samarbetsförmågor.

• Fira prestationer – Paintball är en aktivitet som är både utmanande och rolig. Att boka paintball som er personalaktivitet kommer det garanterat bli en hit os era anställda.

• Utmana dina anställda – Paintball är en sport som kräver att spelarna tar risker och utmanar sig själva. Genom att spela paintball på A6 Paintballpark, kan dina anställda utmana sig själva och utveckla sina färdigheter i en rolig och säker miljö.

Så om du letar efter en spännande och minnesvärd aktivitet för dina anställda, boka en paintballupplevelse på A6 Paintballpark idag!

Klicka här för att boka ditt nästa företagsevent!

Upplägg

Vi kan ha 40 personer spelandes samtidigt på vår största bana. Är ni flera än så kommer vi dela upp er i mindre lag och turas om för att köra matcher (det är rätt skönt att kunna slappa mellan omgångarna).

Så här går det till när ni kommer till oss:

  • Ni blir välkomna av vår kunniga personal, ni får kläder (overall) och skyddsutrustning av oss
  • Sedan kör vi obligatorisk säkerhetsgenomgång
  • Vi förklarar hur matcherna funkar
  • Vi går ut på banan och pangar!
  • Avslut med mycket skratt och härliga stridsminnen av ett härligt företagsevent

Avbokning

Avbokning sker minst 7 dagar innan spelning. Om inte detta sker faktureras 50% av startavgiften (230 kr gånger antal bokade gäster) på gruppen. Vid avbokning samma dag som spelningen faktureras 100% (230 kr gånger antal bokade gäster), samma om man inte dyker upp vid bokat tid. Avbokning sker via mail info@a6paintball.se. Spelningen är inte avbokat fören vi bekräftar detta via mail.